Autovakmeester Joop van Mil

Haal- en Brengservice

Wanneer u in verband met een reparatie of onderhoud gedurende kortere periode niet over uw auto kunt beschikken, dan kan dat erg vervelend zijn voor u. Om U toch in die voorkomende gevallen mobiel te houden, hebben wij twee diensten voor u ter beschikking:

Haal- en brengservice
Bent u tijdens het onderhoud aan uw auto wat minder afhankelijk van mobiliteit, dan brengen wij u graag terug naar een bestemming in de buurt als U uw auto bij ons heeft neergezet. Het is eveneens mogelijk uw auto te laten ophalen. Na het verrichten van het onderhoud bezorgen wij uw auto weer netjes bij U terug.

Vervangend vervoer
Het is ook mogelijk om voor 1 dag, enkele dagen of meerdere weken voordelig een vervangende auto huren. Zo blijft U te allen tijde mobiel. U dient wel altijd vooraf bij het inplannen van het onderhoud of de reparatie aan te geven of U van deze dienst gebruikt wilt maken.

Wij beschikken ook over een gratis leenfiets

De kosten van de huur van een auto bedragen Euro 15,- incl. Btw per dag voor 100 km. U zelf zorgt altijd voor een gevulde tank als u de auto terugbezorgt bij ons bedrijf.

Uitgelichte voertuigen

  • Kia Venga -  1.4 CVVT COMFORT PACK
    Kia Venga 1.4 CVVT COMFORT PACK Bouwjaar: 2014 Kmstand: 36157 Km Prijs: € 11.500,-
Top